000 mennesker i furuskogen i Nord-Russland

Sultne russere blokkerer motorveien for å kreve hjelp

canada goose norge nettbutikk ekte ST PETERSBURG, Russland (Reuters) Hundrevis av arbeidere blokkerte en motorvei i Canada Nord-Russland, tirsdag da sinne på jobb, og nedskudd og ubetalt lønn kokt over. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose norge Folk går langs en roadway 80 for å blokkere en motorvei i en by Canada Goose Shop UK Pikalyovo 2. juni 2009. Hundrevis av arbeidere blokkerte en motorvei i Nord-Russland tirsdag da sinne på jobbnedskæringer og ubetalte lønninger kokt over. Fagforeninger sier om lag halvparten av byen, som ligger rundt 270 kilometer fra Russlands nordlige St Petersburg, bor i fattigdom etter at byens tre hoved arbeidsgivere stoppet produksjon. Innbyggerne sier at de ikke kan mate sine familier. REUTERS / Oleg Zagorujko canada goose norge

Fagforeninger sier at omtrent halvparten av innbyggerne i Pikalyovo lever i fattigdom etter at de tre største arbeidsgiverne stoppet produksjonen. Beboere kan si at de ikke kan mate sine familier.

ønsker fabrikkene å jobbe og for folk å få lønnene sine som vi ikke har mottatt siden mars, sa Oleg, en arbeidstaker på en lokal aluminafabrik som kontrolleres av tycoon Oleg Deripaska Basic Element holdingsgruppe.

canada goose norge nettbutikk Russland går inn i den verste resesjonen i minst en falsk tiår og arbeidsledighet i Toronto har økt til 7,7 millioner i kølvandet på den globale finanskrisen, men offentlige uttrykk for utilfredshet er fortsatt sjeldne. canada goose norge nettbutikk

canada goose dunjakke Omkring 600 personer fra Pikalyovo, en by på 23.000 mennesker i furuskogen i Nord-Russland, blokkerte motorveien mellom St Petersburg og Vologda, Oleg, som ba om at etternavnet ikke ble brukt, fortalte Reuters telefonisk. canada goose dunjakke

Innbyggerne krever at Russlands ledere griper inn etter at de lokale fabrikkene har kuttet lønn og rekrutterte arbeidere.

politiet prøvde å stoppe oss, men vi sa vi ikke lenger kan vente. Vi har blokkert Canada Road, sa arbeideren. En politisk kilde fortalte Reuters om 300 mennesker hadde blokkert veien.

canada goose outlet norge Russlands ledere er bekymret lønnsnedskår og tap på arbeidsplasser kan undergrave stabiliteten som Vladimir Putin, som nå tjener som statsminister, prided seg på å oppnå mens Kreml-sjefen. canada goose outlet norge

I januar 2009 ble produksjonen stoppet, sa en talsmann for anlegget. har til hensikt å respektere alle sine sosiale forpliktelser til arbeidstakere. Canada gjør alt mulig for å betale lønnsskattene for april og mai.

canada goose jakke oslo To andre fabrikker i byen har lagt av rundt 1300 arbeidere og stoppet produksjonen. canada goose jakke oslo

canada goose importør norge Innbyggere sier at pensjonister, som får en grunnleggende statspensjon på ca 4 000 rubler (79 pund) i måneden, er nå vurdert godt i byen der kjøtt er sjeldenhet. canada goose importør norge

canada goose salg ble enige om å få mat på kreditt på fabrikken, slik at jeg kan mate barnet mitt fordi jeg ikke har noe å gi ham, sa Tatyana, en 46 år gammel som har jobbet ved aluminaanlegget mer enn halvparten av livet hennes. canada goose salg

har ikke spist kjøtt hjemme i flere måneder. Hun sa at hun bare hadde råd til brød why not find out more https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge og melk, og til og med fisk, for å lage suppe.

canada goose jakke Varmt vann har blitt slått av i byen, som drives av Putin United Russia party, over ubetalte regninger. canada goose jakke

canada goose norge forhandler pleide å joke det hvis vi levde til sommeren, kunne vi i det minste spise gresset, men nå vet vi bare ikke hva de skal gjøre, sa canada goose outlet store Toronto Svetlana. canada goose norge forhandler

canada goose billig må komme sammen. gå på sultestrike, sa hun. har ingen tro på eiere eller tjenestemenn, ingen tro på Putin, ingen tro på (president Dmitry) Medvedev canada goose billig.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.